O nama

Ljubav prema Yu Gi Oh! kartama i samoj igri nas je dovela do toga da je u Srbiji i u regionu potreban online shop koji bi nam omogucio nesmetanu trgovinu i razmenu karata.

"Yu Go! Cards online shop" treba da omogući svim igračima da lako i dostupno dođu do željenih karata, isto tako da im omogući da prodaju ili razmene svoje karte koje su im nepotrebne.

Počeli smo sa radom online prodavnice u Novembru 2019 godine. Osnovali smo kompaniju za prodaju i dristribuciju društvenih igara u martu 2022 godine i otvorili klub društvenih igara u Gandijevoj 99v na Novom Beogradu. U Novembru 2022 smo omogućili kartično plaćanje preko online prodavnice i time smo omogućili još lakšu kupovinu naših proizvoda svim našim kupcima.

Yu-GO Cards d.o.o. postaje prepoznatljiv brend za prodaju Yu-Gi-OH proizvoda i društvenih igara u Srbiji i regionu.

Od 1. Aprila 2023 Yu-GO Cards d.o.o. zvanično postaje oficijalna prodavnica za prodaju i organizovanje Yu-Gi-OH turnira u Srbiji, Official Tournament Store OTS by KONAMI.

Od 1. Maja 2023 Yu-GO Cards d.o.o. zvanično dobija licencu Bandai TCG+, za prodaju i organizovanje Bandai TCG+ turnira poput Dragon Ball, Digimon, One Piece, Vanguard itd.

OTSTCG+