Root - EN

Dostupnost: Nema na stanju
SKU: LED0-1000
Vendor: Yu-GO! Cards
8.160,00 RSD

Root je igra avanture i rata u kojoj se 2 do 4 igrača bore za kontrolu nad ogromnom divljinom.

Podla markiza de Kat zauzela je veliku šumu, sa namerom da ubere njena bogatstva.
Pod njenom vladavinom, mnoga šumska stvorenja su se udružila. Ovaj savez će nastojati da ojača svoje resurse i sruši vladavinu mačaka. U ovom nastojanju, Alijansa može zatražiti pomoć lutajućih Vagabonda koji su u stanju da se kreću opasnijim šumskim stazama. Iako neki možda saosećaju sa nadama i snovima Alijanse, ovi lutalice su dovoljno stari da se sećaju velikih ptica grabljivica koje su nekada kontrolisale šumu.

U međuvremenu, na rubu regiona, ponosni, svađalica Eirie pronašao je novog komandanta za koga se nadaju da će povesti njihovu frakciju da povrati svoje drevno pravo rođenja.
Pozornica je spremna za takmičenje koje će odlučiti o sudbini velike šume. Na igračima je da odluče koja će grupa na kraju uhvatiti koren.

Root predstavlja sledeći korak u našem razvoju asimetričnog dizajna. Kao i Vast: Cristal Caverns, svaki igrač u Root-u ima jedinstvene sposobnosti i različite uslove za pobedu. Sada, uz pomoć prekrasnih kartica za višestruku upotrebu, istinski asimetričan dizajn nikada nije bio pristupačniji.

Mačke igraju igru izgradnje motora i logistike dok pokušavaju da kontrolišu ogromnu divljinu. Sakupljajući drvo, oni su u mogućnosti da proizvode radionice, drvoprerađivače i barake. Pobeđuju gradeći nove zgrade i zanate.
Eirie okuplja svoje jastrebove da povrate šume. Moraju zauzeti što je više moguće teritorije i izgraditi utočišta pre nego što se ponovo sruše u svađu.

Alijansa se krije u senci, regrutuje snage i kuje zavere. Počinju polako i napreduju ka dramatičnom prisustvu u kasnoj utakmici – ali samo ako uspeju da drže druge igrače pod kontrolom.

U međuvremenu, Vagabond igra na sve strane sukoba radi sopstvene dobiti, dok skriva misterioznu potragu. Istražite tablu, borite se protiv drugih frakcija i radite na postizanju svog skrivenog cilja.

U Root-u, igrači vode narativ, a razlike između svake uloge stvaraju neuporediv nivo interakcije i mogućnosti ponovnog igranja. Leder Games poziva vas i vašu porodicu da istražite fantastični svet Root-a!

Tagovi proizvoda