Ticket to Ride - Europe - EN

Dostupnost: Nema na stanju
SKU: DOW-7202
Vendor: Yu-GO! Cards
5.880,00 RSD

Od krševitih obronaka Edinburga do suncem obasjanih pristaništa Konstantinopolja, od prašnjavih uličica Pamplone do vetroprometne stanice u Berlinu, Ticket to Ride Europe vodi vas u uzbudljivu avanturu vozom kroz velike gradove Evrope s početka veka.

Drugi deo naše najprodavanije serije avantura vozom Ticket to Ride, Ticket to Ride Europe, vodi vas u srce Evrope. Pored nove mape na tabli, Ticket to Ride Europe vam nudi potpuno nove elemente igre uključujući tunele, trajekte i železničke stanice. Takođe smo vas nadogradili u prvoklasni smeštaj sa većim kartama, novim delovima za igru na železničkoj stanici i raskošno ilustrovanom tablom za igru.

Kada smo Alan R. Moon, dizajner igara, i mi krenuli u ovu novu avanturu, naporno smo radili kako bismo bili sigurni da ćemo vam doneti više od nove mape, već potpuno novo iskustvo igre na stazama preokreta.

Evo šta će vaš privatni voz ponuditi kada se ukrcate.

Promene komponenti:

Nova mapa Evrope 1900-ih i odgovarajuće karte za odredište.
Nove veće karte za voz, kompatibilne sa klasičnom Ticket to Ride, ali lakše za mešanje.
Nove delove igre Železničke stanice.

Promene pravila:

Najduže destinacijske karte se sada dele svakom igraču na početku utakmice. Ima ih šest, one koje igrači odluče da odbace se izbacuju iz igre do kraja igre.

Trajekti: plovni putevi Evrope se mogu preći, ali po ceni. Svaki trajekt zahteva najmanje jednu lokomotivu za ukrcavanje, kao što je naznačeno simbolom na šinama.

Tuneli: planine Evrope često pružaju pogodne prečice, ali po ceni. Kada se upustite u tunel, rizikujete potencijalno urušavanje, tako da svaki put kada igrate karte za rutu tunela, biće otkrivene tri najbolje karte voza iz gomile izvlačenja, a svaki meč sa upravo odigranim kartama će vas primorati da podignete još jednu kartu da dovršite set ili prođete svoj red.

Železničke stanice: Najnoviji deo igre i četvrta moguća radnja u vašoj igrici, železničke stanice se mogu izgraditi na bilo kom praznom gradu, da biste dobili pristup jednoj ruti mreže drugog igrača na kraju igre, u svrhu dovršavanja vašeg odredišta Ulaznice. Železničke stanice su veoma korisne kada ste zaglavljeni na mrtvom koloseku, posebno na zakrčenim železnicama zapadne Evrope. Svaka železnička stanica zadržana u rezervi na kraju utakmice vredi 4 pobednička boda, zato gradite mudro!

2-5 igrača
Starost 8+
30-60 minuta

Sadržaj

1 Tabla karta evropskih železničkih ruta
225 obojenih vagona
158 Ilustrovane kartice
15 stanica
5 drvenih markera za bodovanje
1 Knjižica sa pravilima

Tagovi proizvoda